| MyGamanBorneo: Eksplorasi Pena & Lensa | Alternatif Gaya Penulisan Bebas Tanpa Batasan |

Friday, 25 May 2012

Diari Makan-Makan Laksa Sarawak

Bila tengok  koleksi gambar-gambar laksa sarawak yang saya pernah makan sebelum ni, terfikir pula mau buka satu blog khas untuk diari jalan-jalan cari laksa  ♥‿♥ kalau boleh siap mau interview lagi taukeh laksa di setiap lokasi ... cewah!!!

Laksa @ Tabuan Jaya

Laksa @ Joo Seng Cafe, Jalan Batu Lintang

Laksa @ India Street, near Police Station

Laksa @ Chilli Peppers, Jalan Simpang Tiga
Laksa @ C121, Stutong

Laksa @ Top Ten, Jalan Song

Laksa @ Golden Arch,
Laksa @ Synergy Square, Matang

Terbaik punya !!! Laksa @ Thompson Corner, Tabuan Jaya

4 comments:

Fadzmie Mohamad said... [Reply]

Macam-macam spesis juga rupanya Laksa Sarawak ni. Saya ingatkan macam satu ja. Hehe. Thanks for the info. Buli tulis dalam travel log ni nanti. Hehe.

Jaw @ MyGamanBorNeo said... [Reply]

@Fadzmie Mohamad apa lagi bah ... lain air tangan lain lagi rasa laksa sarawak dia. Ya la, siuk jg kalau dpt tulis travel log sendiri kan.

Armstrong said... [Reply]

Food blogger suda ko kan hehee. And cantik quality tu gambar :)

Terus kan, lapar ni sia. Wakakaa.

Happy Saturday, gaman.

Jaw @ MyGamanBorNeo said... [Reply]

@Armstrong hahaha .... ini la bah arms, belum ada xtvt lain menarik yg buli dikongsi di blog. jadi cerita pasal makanan sj hehehe