| MyGamanBorneo: Eksplorasi Pena & Lensa | Alternatif Gaya Penulisan Bebas Tanpa Batasan |

Sunday, 8 July 2012

Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie

KLIK di sini untuk menyertai segmen pencarian super bloglist si Fadzmie
Tiga blogger bertuah akan menerima topup bernilai RM50.00 setiap seorang dalam cabutan random Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie.  Saya harap saya la salah seorang yang bertuah itu ♥‿♥ Lumayan juga hadiah yang ditawarkan oleh si Fadzmie ni, jadi apa kata kita ramai-ramai mencuba nasib ... topup RM50 owh.
 
Rasanya semua syarat-syarat penyertaan sudah dibuat. FB fanpage sudah lama saya pegi LIKE, twitter pun sudah lama saya pegi FOLLOW.  Banner pun sudah ditampal bersama link.  Kalau link blog si Fadzmie pula memang sudah setahun lebih dalam blogroll.  Entri ringkas ... memang tunggu saya saja yang kasi stop saja ni.  
 
Bah, sekarang cuma perlu tinggalkan link di ruangan komen entri pencarian super bloglist si Fadzmie.  Lepas tu kena tunggu keputusan diumumkan pada 1 Ogos nanti.
 

14 comments:

Fadzmie Mohamad said... [Reply]

Wah. Terima kasih banyak-banyak sudi mau ikut saya punya segmen ni. Hehe. Baru belajar-belajar buat segmen. Haha. Bah, kita tunggu 1 Ogos ah mau tengok sepa yang bertuah ni. :p

Jaw @ MyGamanBorNeo said... [Reply]

@Fadzmie Mohamad Siuk gia ko punya segmen ni. Terus saya pun bepikir2 jg mau ikut jejak langkah buat giveaway mcm ni :)

Hazwani Harun said... [Reply]

Salam..singgah dri segmen yg same^^

Jaw @ MyGamanBorNeo said... [Reply]

@Hazwani Harun Thanks :)

Mohd Lokman Bin Ramli said... [Reply]

hai.. jalan-jalan disini.. datang dari segmen yg sama ^_^

Jaw @ MyGamanBorNeo said... [Reply]

@Mohd Lokman Bin Ramli Thanks :)

Mia Liana said... [Reply]

singgah sini... dan follow.. no 99

http://www.mialiana.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

MISS Z BERCELOTEH said... [Reply]

Miss z datang sini :)
dari segmen yg sama

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

done follow #100

Diera Tekikushika said... [Reply]

hai slm perkenalan. dtg mlwt sini. jom g blog saya pulak meh.. =)

Cioccolato World said... [Reply]

datang ke sini terjah kamu, good luck and salam kenal, dieya follow kamu
jom singgah blog dieya ---> http://www.dieyaworld.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

dieya nak bagi hadiah nak tahu macam mana nak dapat hadiah dari dieya
terjah sini ---> http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

Ct Noraishah said... [Reply]

Hai, datang dari sgemen yang sama..

deqjamucuxx said... [Reply]

jalan2 cni
salam perkenalann :)

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said... [Reply]

Asalamualaikum Tuan blog !

Yaya dari segmen yang sama . Jemput singgah ye . ^^v

http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

Jaw @ MyGamanBorNeo said... [Reply]

Thanks u all :) nanti saya pegi visit2 :)