| MyGamanBorneo: Eksplorasi Pena & Lensa | Alternatif Gaya Penulisan Bebas Tanpa Batasan |

Monday, 14 March 2011

10 Day You Challenge

Wow!!! saya kena tag lagi oleh LennMommaChubby pada 8 Mac lepas.  Tapi tag kali ini agak berbeza kerana ianya perlu dilaksanakan selama 10 hari berturut-turut.  Bukan senang nampaknya cabaran kali ini ... komitmen selama 10 hari diperlukan untuk memastikan blog di update mengikut senarai yang telah ditetapkan.


Tengok gambar ni mesti ramai yang bingung @_@ saya pun mula-mula bingung juga tapi lepas tengok blog post blogger yang join cabaran ni akhirnya faham juga.  Berdasarkan apa yang saya lihat pada blog post mereka-mereka yang terlibat, urutan tugasan bermula dari One picture of yourself hinggalah Ten secrets of yourself.  Untuk tag ini, pakai la bahasa apa pun yang penting Happy ^_^

Jadi bagi sesiapa yang berminat untuk menyertai cabaran ini, sila klik gambar dan seterusnya buat macam biasa iaitu copy & paste saja gambar tu ^_^ Seperti selalu, salah satu lagi syarat  untuk menyertai cabaran ini iaitu kita perlu tag 10 orang rakan blogger.  Bagi 10 Day You Challenge, saya TAG blogger yang follow dan di follow iaitu | Elvina | Rie | Khai Rul | Afiqah | Afen | Fyqa | Rungitom | Miera | Zurina J | Mohd Yazid | Harap mereka sudi ^_^ sebab tidak semua blogger suka dengan tag men'tag ni.  Tapi kalau mau tau, aktiviti macam ini la yang mengeratkan hubungan sesama blogger di samping membantu meningkatkan traffic.  Jadi, selamat mencuba ^_^



Pautan | 10 Day You Challenge | Day 1: Picture of Yourself |




8 comments:

LennMommaChubby said... [Reply]

bial mo start ni?... ^^.....

Mrs.MyGaman BorNeo said... [Reply]

@LennMommaChubby Sudah start hari ni bah hehe

Rungitom said... [Reply]

Going to start mine soon. :D

Mrs.MyGaman BorNeo said... [Reply]

@Rungitom Gud luck & all the best ^_^

Ava said... [Reply]

Boleh join ka ni?

Mrs.MyGaman BorNeo said... [Reply]

@Ava Boleh bah Ava ... at least ada juga blog post tiap2 hari ^_^

Ava said... [Reply]

ya ba kan? sy ikut la ni XD

Mrs.MyGaman BorNeo said... [Reply]

Bah gud luck Ava