| MyGamanBorneo: Eksplorasi Pena & Lensa | Alternatif Gaya Penulisan Bebas Tanpa Batasan |

Saturday, 25 June 2011

Kit Kat + Laptop = Kit Kat + Hang Tuah = Kit Kat

Kit Kat & Laptop

Kit Kat & Hang Tuah




11 comments:

Fadzmie Mohamad said... [Reply]

Haha. Masa first time saya tengok tu iklan di tv, memang ketawa habis saya. Siap download simpan dalam laptop lagi. Haha.

# macam mana nak handle a self-centered person #

MyGamanBorNeo said... [Reply]

@Fadzmie Mohamad hahaha ... ya la, lucu2 semua iklan kit kat ni. tp yg pakai hang tuah ni yg paling lucu & nda tau pula apa mesej dia.

Fadzmie Mohamad said... [Reply]

@MyGamanBorNeo

Mungkin mesej dia yang Kit Kat ni memang powerful sampai orang yang gila bertarung (Hang Tuah) pun boleh jadi rilek kalau makan Kit Kat. Hahahaa.

sweetandspicy said... [Reply]

haha.. sa pun ada tengok iklan ni.. tiba2 ja ada hang tuah.. m.nasir mcm nmpk sama sja dari dulu.. mcm x berubah. he.

MyGamanBorNeo said... [Reply]

@Fadzmie Mohamad hahaha ... atau ini kit kat powerful sgt sampai org sgup menyamar utk dapat kit kat free hahaha

MyGamanBorNeo said... [Reply]

@sweetandspicy iya la, artis zaman2 dorang mmg awet muda mcn nasir wahab, aman syah.

Fadzmie Mohamad said... [Reply]

@MyGamanBorNeo

Ya kan. Bulih jadi juga tau. Nanti saya pun mau test juga la. Menyamar jadi Hang Tuah pigi minta Kit Kat free sana 7Eleven Bundusan. Hahahaha.

MyGamanBorNeo said... [Reply]

@Fadzmie Mohamad bah selamat mencuba hahaha ... risiko adalah ditanggung sendiri hahaha

petersam said... [Reply]

Phentermine.....

A nice post thanks for sharing.....

http://www.PhentermineHome.com/

echaRierie said... [Reply]

sa suka iklan ni..1st time sa tgk blur lps sdh hbs ketawa sa..hahaha

MyGamanBorNeo said... [Reply]

@echaRierie lucu2 bah iklan kit kat