| MyGamanBorneo: Eksplorasi Pena & Lensa | Alternatif Gaya Penulisan Bebas Tanpa Batasan |

Tuesday, 14 June 2011

Koleksi Gambar Bersama Selebriti

Pada Karnival Jom Heboh di Stadium Petrajaya, Kuching pada 5 Jun lepas, sempat juga saya  bergambar dengan salah seorang pelakon Drama Juvana  yang popular ditayangkan pada setiap Isnin jam 9.00pm di TV3 iaitu Irfan Roslan yang memegang watak sebagai Cikgu Azmee.

Pelakon Drama Juvana, Irfan Roslan
Kalau mau tau, Cewah!!! ... Selain Irfan Roslan, saya juga pernah bergambar dengan wartawan dan selebriti TV3, Izwan Azir Saleh ketika di Majlis Mari Berjumpa Mari Berhubung Bersama Perdana Menteri pada 19 Mac lepas di Pusat Konvensyen Borneo Kuching (BCCK).

Wartawan & Pembaca Berita TV3, Izwan Azir Saleh
Mungkin ada yang pernah bergambar bersama selebriti yang lagi glemer, tetapi berapa ramai yang pernah bergambar dengan pelawak terkenal Negeri Di Bawah Bayu yang terkenal dengan gelaran 'Si Ampal' atau nama sebenarnya Abu Bakar Ellah? 

Si Ampal: Pelawak, Pelakon & Penyanyi Tempatan Sabah
Bukan senang mau jumpa sama si Ampal ni,  si Ampal ni glemer tahap gaban kalau di Sabah.  Kalau ada orang Sabah yang tidak kenal sama si Ampal memang bikin hairan bin ajaib.  Malah fesyen rambut ala-ala Tun Jugah inipun menjadi ikutan ramai.  Gambar ini diambil pada tahun 2005 ketika sedang bertugas membuat liputan akhbar di sebuah majlis. 
0 comments: