| MyGamanBorneo: Eksplorasi Pena & Lensa | Alternatif Gaya Penulisan Bebas Tanpa Batasan |

Sunday, 24 July 2011

Hanya Tuah Ayam Nampak Di Kaki

Peraduan Pasaraya Grand Supermart, Kuching
"Tuah ayam nampak di kaki, tuah peluang memenangi hadiah menerusi Peraduan Beli & Menang Grand Supermart tiada siapa yang tahu"... cewah.  Sebenarnya, kami dua si gaman ni bukan rajin sangat mau isi borang-borang peraduan seumpama dan sewaktu dengannya seperti ini.  Tapi tidak salah meluangkan sedikit masa untuk mencuba, mana tau boleh menang mana-mana hadiah ^_^

Hadiah utama Perodua Viva
Pelbagai hadiah menarik ditawarkan dalam peraduan ini dan hadiah utamanya ialah sebuah kereta Perodua Viva seperti gambar di atas.  Lain-lain hadiah menarik tidak sempat saya mau cek sebab mata asyik tertumpu kepada hadiah  utama ini.




4 comments:

Fadzmie Mohamad said... [Reply]

Viva oren oh. Hehe. Macam mana diorang mau decide winner tu?

MyGamanBorNeo said... [Reply]

@Fadzmie Mohamad dorang buat cabutan. alala ... lupa pula bila tarikh dorang buat draw hehehe

Armstrong said... [Reply]

Ba geng... I really hope you have a very very good luck in this competition... Ok ba tu ada Viva ampai-ampai di ruma. wakakaa.

MyGamanBorNeo said... [Reply]

@Armstrong Thanks :)