| MyGamanBorneo: Eksplorasi Pena & Lensa | Alternatif Gaya Penulisan Bebas Tanpa Batasan |

Thursday, 10 March 2011

Online Mode 4: Di Perpustakaan MBKS


Semasa sesi mengorek info untuk KK9, sempat juga melayan FB seketika dan  kamu baca apa yang saya baca?  ^_^ Sarawak Bloggers akan mengadakan aktiviti hiking & adventure bertempat di Kampung Semban, Padawan pada 22 hingga 25 Mac ini.  Lama sudah saya cubuk-cubuk (intai-intai) peluang macam ni akhirnya muncul di FB ^_^ Ngam-ngam lagi tu saya sudah free dari kontrak, ini peluang baik yang tidak boleh dilepaskan.

Tapi nampaknya Sarawak Bloggers cuma cari 1 orang saja ... jadi sama ada dapat  ataupun tidak, itu belakang kira yang penting saya sudah hantar saja email kira-kira jam 12.00 tadi.  Pasang jampi sikit @_@ fuh kiri fuh kanan ... tengok kiri tengok kanan ... tidak perlu pakai jampi ... hanya tunggu keputusan pada Sunday night.  Alala ... Sunday night tu Sabtu malam atau Ahad malam? konpius la kalau orang guna ayat malam Isnin - malam Ahad.



Pautan | Online Mode 1 | Online Mode 2 | Online Mode 3 | Online Mode 4 |




2 comments:

.fadzmie.met. said... [Reply]

punya siukkkk!!!
lg2 kalau FULLY PAID.
hahaha.
tapi kanapa dia cari saturang ja?
ramai2 kan lagi siukkk.
baru happening!
hahaha.
:)

Mrs.MyGaman BorNeo said... [Reply]

@.fadzmie.met. ^_^ kalu x fully paid pun sanggup saya ikut owh tapi tingu budget jg la hehehe, kalau sampai beratus RM .. mo d pikir2 jg :)